Vintage kleutertafel XL: groepstafel met stoeltjes!

Zeer goed bewaard gebleven deze grote vintage kleutertafel. De tafel is in zeer goede staat en heeft een erg mooi groen blad. Geheel authentiek. Er horen 6 kleuterstoeltjes bij.  De afmetingen van de tafel zijn: 122 cm breed x 84 cm diep x 56,5 cm hoog

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact