Vintage schoolkastje / ladenkastje / kleuterkastje!

Dit oude ladenkastje is afkomstig uit een oude kleuterschool. Hierin werden oa de kleine knutselspullen bewaard van poezieplaatjes tot plakkers. Dit kasjte is geheel authentiek met zijn 21 lades!!Een uniek xemplaar en met recht een kastje met karakter. De afmetingen zijn: 36 cm diep x 71 cm breed x 96,5 cm hoog

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact