Vintage schoolkastje 2 / ladenkastje 2 / kleuterkastje 2

Super schattig ladenkastje! Dit vintage schoolkastje is zeer goed bewaard gebleven met zijn bakkelieten knoppen en schuine pootjes met rubberen doppen. Dit kastje is geheel authentiek en dus ook echt een uniek item in je huis!. De afmetingen zijn: 70 cm breed x 37 cm diep x 89,5 cm hoog.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact