Vintage ladenkastje school Small:

Een unieke vondst, erg schattig klein ladenkastje. Dit kastje werd voorheen gebruikt voor de poezieplaatjes erna voor alle plakplaatjes. Afkomstig uit een oude kleuterschool. Superhandig voor al je kleine spulletjes/sieraden etc etc. In goede staat, de lades schuiven perfect. In elke lade zit de originele ladenverdeler van hout. Deze is ook weer eruit te halen. De achterzijde is ook geheel afgewerkt dus kan aan alle zijdes gezien worden.De afmetingen zijn: 35 cm hoog x 25 cm diep x 34,5 cm breed.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact