Vintage schoolkast XL

Deze oude schoolkast is zeer goed bewaard gebleven. Afkomstig uit een oud schoolgebouw. De kast is makkelijk te verplaatsen door de zwenkwielen eronder. De ramen zijn van glas, de gele zijn van plexiglas. Deze zaten er al in op deze school. Oude zwart metalen knoppen en gietijzeren deur 'hendel' zodat de deuren goed sluiten.De afmetingen zijn: 43 cm diep x 210 cm hoog x 150 cm breed.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact