Amsterdamse school kledingkast: demontabel!

Deze oude kledingkast is goed bewaard gebleven. Deze kast heeft de authentieke amsterdamse school details zoals de bovenplint en onderplint van de kast heeft een donkere strakke houtomlijsting. De sleuteltjes en nog werkende sloten! Deze kast is geheel demontabel dus makkelijk te vervoeren.De afmetingen zijn: 120 cm breed x 50 cm diep x 190 cm hoog

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact