Vintage gymbank,kinderbank in hoogte verstelbaar!

Deze vintage gymbanken zijn afkomstig uit een oude gymzaal. Deze banken zijn handig in hoogte te verstellen! De authentieke lederen bovendekjes hebben de originele groene kleur, her en der zijn er wat beschadigingen maar nog prima bruikbaar (dus niet door/gaten). Erg leuk in de kinderkamer, in je woonkamer/lunchroom/hal etc etc.Makkelijk in hoogte te verstellen. We hebben er 2 op voorraad. Eentje heeft wieltjes eronder.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact