Vintage kippenladder/gymplank: oa boekenplank!

Dit oude gymtoestel is een stoere blikvanger in je huis. Deze kippenladder werd gebruikt in een oude gymzaal maar kan bv als boekenplank of voor al je accessoires perfect dienst doen. De afmetignen zijn; 24 cm breed x 283 cm hoog.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact