Vintage kleuterbank

Oude kleuterbank. Erg leuk voor in je interieur /winkel etc. De onderstelblokken zijn handig te verplaatsen. Goede kwaliteit hout, kindvriendelijk! De afmetingen zijn: 29,5 cm breed x 34,5 cm hoog x 2.93,5 cm lang

Reserveer

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact