Stoere industriele ventilator XL: Roomdivider industriele woonaccesoire XL

Deze robuuste stoere ventilators zijn afkomstig uit een oud fabriekspand. Erg mooi als industrieel accent in je restaurant/kantine/eetcafe etc etc. Ook erg goed te gebruiken als stoere roomdivider, blijven uit zichzelf staan. De prijs is p/st. (excl.btw)De afmetingen zijn: 33 cm diep x 137,5 cm breed x 137,5 cm hoog.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact