Oude Biedermeier kast, klassieke Kabinet kast.

Hele oude Kabinet kast. Biedermeier! Echt een aanwinst in je huis. Deze oude kast heeft wel wat gebruikerssporen maar dat maakt 'm extra charmant! Grote kast met veel opbergruimte, drie grote lades, achter de biedermeier deuren zijn nog 3 planken en 5 extra lades. De afmetingen zijn: 142 cm breed x 49 cm diep x 210 cm hoog

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact