Sweet Old: Kast

Mooi zeer oud kastje. Deze kast heeft geen deuren maar als open kast erg mooi. Het contrast van de oude verflagen aan de buitenzijde en de matte grijze kleur aan de binnenzijde is erg mooi. De woonaccesoires/boeken etc komen goed tot hun recht. De afmetingen zijn: 99,5 cm breed x 41 cm diep x 172 cm hoog

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact