Stoere Meerpaal Lamp Raw : Limited Edition

Stoere oude meerpaal als staande Lamp. Raw,Robuust & Uniek.Zwaar Robuust hout, dus blijft zeer goed staan. Elke lamp heeft een porseleinen fitting. Deze witte oude fitting is van een oude industriele lamp. Unieke & stoere materialen: Oud hout Meerpaal en porselein. Elk uniek en daarom een Limited Edition. In de porseleinen fitting zit een nieuwe fitting, voorzien van nieuwe draad en stekker. De grote fitting heeft nu een grote led vintage bollamp maar kan elke lamp in gedraaid worden.De hoogte van de meerpaal is 75 cm. De prijs is exclusief lamp. 

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact