Raw,Metal & Wood: staande Lamp L imeted Edition

Stoere robuuste lamp, geheel bestaand uit oude materialen. De oude meerpaal als stevige basis, de oude metalen pijp met verbindingen en de oude porseleinen fitting zorgt ervoor dat deze lamp uniek is. Uiteraard zijn de bedrading,fitting (in de porseleinen kap verwerkt) en stekker nieuw. De lamp is in hoogte verstelbaar door de industriele 'knijper'.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact