Metal & Teens: Stoere industriele kastjes

Mooie stoere kastjes. Deze kastjes zijn afkomstig uit een oude fabriek. De kastjes zijn helemaal gecoat dus het roest geeft niet af maar blijft de stoere uitstraling hebben. Het blad is van melamine/ oud reclamebord. Er leuke kastjes voor bijvoorbeeld de tienerkamer, stoer kantoor/bijzetkastje/nachtkastje!Prijs is p/st. De afmetingen zijn: 40 cm diep x 78 cm breed x 77,5 cm hoog Het kastje met de witte letters op het blad is  verkocht.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact