Vintage turnringen!

We hebben weer een serie vintage turnringen op de kop getikt. Mooie oude turnringen met oude authentieke touwen eraan. De turnringen kunnen gebruikt worden: hobby matig! De touwen zijn 3.70 lang (lengte per ring) De turnringen kunnen dus op elke hoogte hangen, zelf op lengte te maken. We hebben 5 sets op voorraad

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact