Retro commode: Art Deco!

Wat een vondst! Deze mooie commode is goed bewaard gebleven uit de tijd van art deco: typerend zijn de rondingen van dit kastje. In deze ronde deuren zijn plankjes waardoor je ook nog extra opbergruimte hebt. Echt een pronkstuk in je babykamer! De afmetingen zijn: 100 cm breed x 48 cm diep x 93,5 cm hoog

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact