Vintage Ladenkast School

Erg mooi oud ladenkastje, afkomstig uit een oude school. De lades zijn voorzien van etikethouders op 10-lades. Het kastje heeft 12 lades , de onderste 2 hebben geen etikethouder. Erg handig kastje voor alle kleine artikelen. Een aantal lades zijn voorzien van ladeverdelers. De afmetingen zijn: 91,5 cm breed x 56 cm diep x 84 cm hoog

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact