Vintage kleuterstoeltjes : gegalvaniseerd!

Mooie vintage kleuterstoeltjes. In nog zeer goede staat. Erg leuk is de opening in de rugleuning waardoor het stoeltje handig op te tillen is. Het onderstel is van metaal, de rug-zitting bestaat uit 1 deel: gegalvaniseerd gebogen hout. We hebben  5 stoeltjes 35 cm zithoogte en 4 stoeltjes met de zithoogte van 39 cm

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact