Vintage tijdschriftenrek / boekenrek : roomdivider!

Deze vintage boekenrekken / tijdschriftenrekken zijn afkomstig uit een oude kleuterklas. Erg mooi om al je tijdschriften / boeken / foto's in te etaleren / op te bergen. Ook handig als roomdivider in je interieur. De afmetingen zijn: 34 cm diep x 152 cm breed x 90 cm hoog. De prijs is p/st.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact