Stoere 2-deurs locker off white! Hang- EN LEGkast!

Stoere 2-deurs lockerkast. Deze locker is off white en heeft stoere lederen grepen. De lockers hebben allemaal roosters in de deuren. Handig formaat. We hebben meerdere lockers van dit formaat en kleur dus combineren kan ook! Deze locker heeft aan 1 zijde legplanken van underlayment,super handig! Aan de andere zijde ruimte om kleding op te hangen.De afmetingen zijn: 50 cm diep x 80 cm breed x 184 cm hoog.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact