Stoere 2-deurs locker : light blue!

Stoere 2-deurs locker. Deze lockerkast is afkomstig uit een oud fabriekspand. Deze locker is licht blauw/verweerd. Erg mooie stoere uitstraling. De deuren izjn voorzien van lederen grepen. Beide hebben plankjes achter de deuren en de linkerzijde heeft ook een roede. De afmetingen zijn: 50 cm diep x 60 cm breed x 180 cm hoog

Reserveer

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact