Stoere 2-deurs lockerkast: Locker Light Grey

Een stoere collectie lockers uit een oud winkelpand. Deze lockers hebben allemaal roosters en een houder voor een naamkaartje. Ook zijn de lockers voorzien van stoere lederen grepen. De lockers hebben allemaal nummers en aan de binnenzijde achter iedere deur een roede en 2 planken. Erg leuke en handige lockerkasten, je kan de kasten wand zo groot maken als je wilt!Bij afname van 2 of meer zijn de lockers maar 150,00 p/st! De afmetingen zijn: 180 cm hoog x 50 cm diep x 60 cm breed. 

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact