Stoere 2-deurs locker: dark grey lockerkast!

Stoere lockerkast uit oud winkelpand. De deurtjes zijn donker antraciet grijs met rooster, erg stoer model. De deurtjes zijn voorzien van houder voor naamkaartje en stoere lederen grepen! Ook erg leuk in combinatie met onze andere lockers.De afmetingen zijn: 50 cm diep x 180 cm hoog x 60 cm breed. 

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact