Sweet Buikkastje Small

Schattig ladenkastje: buikkastje met 3 lades. Heeft een mooi klein formaat, ook erg leuk als nachtkastje op op een lieve meidenkamer. Het kastje is opgeschilderd in de kleur: early dew van flexa (licht mintgroen hoogglans)De afmetingen zijn: 36 cm diep x 63 cm breed x 59,5 cm hoog

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact