Medicijn Ladenkastje

Mooi ladenkastje,goed bewaard gebleven uit een oude dokterspraktijk. Dit kastje is van hout en heeft vele lades en een uitschuifbaar blad. Het kastje staat op wieltjes en heeft oude bakkelieten knopjes. De afmetingen zijn: 50,5 cm diep x 49 cm breed x 87 cm hoog.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact