Green minty Sweet Commode

Deze oude commode is helemaal opgeschilderd in de mooie (licht) groene kleur : early dew van flexa. De commode is opgehoogd waardoor deze perfect is om je kleine op te verschonen. De commode heeft genoeg opbergruimte: 2 lades en deurtjes met 2 planken erachter. Deze commode heeft ook een vitrine met 2 glazen schuifdeurtjes met ingefreesde greepjes. De afmetingen zijn: 50,5 cm diep x 143 cm breed x 93,5 cm hoog.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact