Sweet White hanglegkast

Mooie oude hanglegkast. Deze oude kast heeft een mooie afmeting. De kast heeft 2 planken en een roede. Aan de linkerzijde zit een krijtbord / deur. Ook erg leuk voor de tienerkamer / kinderkamer. De kast heeft een werkend slot en een lade onder de deuren.De afmetingen zijn: 45 cm diep x 108 cm breed x 180 cm hoog.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact