Vintage turnkast!

Goede bewaard gebleven zeer oude turnkast uit het noorden van ons land. Erg leuk in je interieur, deze turnkast is ook gemakkelijk te verplaatsen door de wielen eronder (met hendel vast te zetten). Het oude lederen dek is doorleefd maar helemaal intact. De turnkast groeit met de functie mee, doordat deze stapelbaar is.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact