Vintage krijtbord / schoolbord XL

Mooi oud schoolbord! Dit schoolbord is goed gewaard gebleven. Het krijtbakje aan de onderzijde is gemakkelijk voor al je krijtjes/boekjes etc. Het krijtbord heeft zijn authentieke rubberen rand. De afmetingen zijn: 180 cm breed x 73 cm hoog x 19 cm diep.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact