Mooie pompoenen van eigen land! Halloween,soep,sierpompoen etc

We hebben weer pompoenen van eigen land. Veel verschillende soorten en maten. Sierpompoenen, soeppompoenen, fleskalebassen,flespompoenen,honingpompoenen en halloweenpompoenen. Onze grote halloweenpompoenen zijn mooi groot en zeer in trek dus wees er op tijd bij. Onze soeppompoenen zijn vers en heerlijk voor de maaltijd! De sierpompoenen zijn va 0,50 ct . Onze grote halloween pompoenen zijn 5,00 en onze extra grote pompoenen zijn 7,50. Ook zijn we doordeweeks geopend tijdens het pompoenen seizoen! 

€ va 0,50 ct

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact