Stoere industriele kast,Vintage Fabrieks locker!

Deze stoere locker is afkomstig uit een oude fabriek. Deze metalen kast is helemaal schoongemaakt en gecoat. Zodat deze metalen kast wel zijn oude stoere uitstraling behoud maar de roest geeft niet af.  Heeft een doorzichtige coating over de metalen kast. Veel opbergruimte door de vele planken.Oorspronkelijke kleuren: antraciet grijze deuren.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact