Vintage boekenrekjes

Schattige vintage boekenrekjes. Deze houten boekenrekjes zijn handig van formaat. Voor de kinderkamer, al de boekjes bijelkaar of voor al je tijdschriften, je mooiste boeken etc. We hebben er 3 op voorraad, deze zijn 25,00 p/st. De afmetingen zijn: 66 cm breed x 35 cm diep x 30,5 cm hoog

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact