Stoere Vintage gymkast!

Stoere gymkast, afkomstig uit een oude gymzaal. Deze wat kleinere variant ( uit een kleuter gymzaal)is in vele hoogtes te verstellen dus voor vele doeleinden te gebruiken! De bovenkast is van zwart stevig leder, nog in erg goede staat!De afmetingen zijn: 56 cm diep x 80 cm breed . De hoogste stand van de gymkast is : 88 cm maar is in verschillende hoogtes te verstellen.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact