Stoer klimrek ! Tijdschriftenrek XL

Wat een uniek item in je huis! Een klimrek van een oude gymzaal. Veel nieuwe functies voor deze vintage gymtoestellen. Het klimrek is ook erg mooi om als roomdivider te gebruiken.We hebben 1 lose element met 4 horizontale liggers . we hebben geen elementen met 7 horizontale liggers deze zijn verkocht.. De afmetingen van een klimrek zijn: 1 mtr breed x 2 mtr hoog.

We hebben ook nog een variant , : stoer klimrek II waarbij een kleine horizontaal element is toegevoegd zodat er een klimrekje ontstaat, zie foto's item: stoer klimrek II

Deze is inmiddels verkocht.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact