Karakteristiek dressoir Amsterdamse Stijl / art deco !

Zeer mooi dressoir, erg goed bewaard gebleven. Dit zeer oude dressoir is van de amsterdamse stijl / art deco. De kenmerken zoals de afgeronde hoeken, 'strak vormgegeven', eikenhout met details (grepen,onderrand en bovenrand) in coromandelhout. Erg mooie karakteristieke vormen. De afmetingen zijn: 48 cm diep x 88,5 cm hoog ( excl.7,5 cm is de opstaande rand) x 157,5 cm breed.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact