Transport XL: Stoere industriele kast.

Deze grote robuuste transportkisten deden voorheen dienst voor vervoer  van industriele materialen. Deze kisten hebben nu als grote stoere kast zijn functie. In de kast zijn stevige planken gemonteerd. Veel haken en stoere knoppen . Een grote opbergkast met wielen onder de kast en deur!. De afmetingen zijn: 60 cm diep x 115 cm breed x 238 cm hoog.

Reserveer

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact