Petrol Bleu Hal Kastje

Schattig kastje met leuk houtsnijwerk! Dit kastje heeft een lade en twee deurtjes. Het kastje is helemaal opgeschilderd in de nostalgische petrol kleur.De afmetingen zijn: 74,5 cm breed x 37,5 cm diep x 71 cm hoog.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact