Vintage tienerbureau & stoel

Erg leuk oud schoolbureau. Een ruime variant maar toch compact. Het heeft twee lades waarvan de bovenste zelfs een sleuf voor de pennen`heeft. In het blad, zit een bakkeliet pennenbakje en inkthouder. Het onderstel is van metaal, de rest is van hout. Dit bureau is gecombineerd met een echte oude tubax schoolstoel: Super stoere combi voor de tienerkamer!

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact