Oud granieten aanrechtblad (terazzo met tegeltjes spoelbak!)

Schattig aanrechtblad! Echt terazzo van vroeger met spoelbak, zwart wit tegeltjes . Er zitten 3 kleine scheurtjes in,maar deze zijn makkelijk te herstellen. Erg leuk voor een buitenkeuken! of badkamer/bijkeuken. De afmetingen zijn: 180 cm lang x 55 cm diep . De spoelbak is 40 cm diep en 50 cm breed, zit aan de linkse kant 4 cm van de rand af.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact