White & Wood: Oude ladenkast/commode

Deze oude ladenkast is helemaal opgeknapt.Het blad is gemaakt van oude planken,dit geeft een mooi contrast met de witte kleur. Aan de zijkant van het blad zijn grote haken te zien, handig voor kleertjes etc. Deze lades zijn handig voor de luiers,rompertjes etc. Maar ook als dressoir in de slaapkamer/meidenkamer/woonkamer is deze perfect. De afmetingen zijn: 50,5 cm diep x 118 cm breed x 90,5 cm hoog

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact