Retro commode: HERTJE

Zeer goed bewaard gebleven commode, als nieuw! Echte retro accenten zoals de figuurtjes op de deurtjes, pootjes onder de commode, verzonken greep. Er zit zelfs nog een aankleedkussen bij, ter grootte van het bovenblad van de commode.Dit meubel is hoogglans en heeft 1 plank aan de binnenzijde van de deurtjes. We hebben ook een ledikantje in deze serie. De afmetingen zijn: 111 cm breed x 83,5 cm hoog x 48 cm diep.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact