Orange retro tafel,inklapbaar!

Super handige retro tafel. Deze tafel voor de kleine ruimte of ook erg leuk op de camping. De tafel is nog in erg goede staat, metalen onderstel en een blad van melamine in oranje kleur. De afmetingen zijn: 60 cm x 111 cm(uitgeklapt)20 cm (ingeklapt) x 73 cm  Op vele manieren te gebruiken.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact