Green minty commode

Schattige commode, geheel opgeschilderd in licht groen. Leuke details zoals de ijzeren knopjes, de stangen aan de zijdes voor de kleertjes, pootjes.Deze oude commode is opgehoogd volgens de maatstaven van nu.

De afmetingen zijn: 90 cm breed x 45 cm diep x 92,5 cm hoog

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact