Green II commode, uitschuifbaar

Robuuste eiken commode, deze commode is uitschuifbaar en daarom erg handig. Het aankleedkussen past precies op het uitschuifbaar gedeelte. De commode is in zijn geheel geschilderd in groen en daarna doorgeschuurd, dit geeft een mooi doorleefd effect. De afmetingen zijn: 47 cm diep ( + 47 cm uitschuifbaar blad) x 97 cm breed x 92,5 cm hoog

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact