Biedermeier Penantkast , Commode

Zeer goed bewaard gebleven, deze Biedermeier Mahonie Pendantkastje! Ook perfect te gebruiken als commode, de blikvanger in je babykamer. Mooie om te combineren met zachte grijze kleuren.Deze kast heeft een nederlandse afkomst, ca 1865. Grote maat voor dit soort.Deze kast is voorzien van 1 lade (met sleutel!) en 2 deurtjes (met erachter 1 legplank) Ideale hoogte voor evt. commode: 94 cm.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact