Transportkisten XXL,Stoer podium,Marktkraam!

Grote robuuste transportkisten. Deze 2 kisten zijn gebruikt om grote onderdelen te vervoeren. De grote kisten zijn voorzien van deksel deze zijn te sluiten met hengsels. Buiten de opbergruimte zijn deze kisten ook perfect te gebruiken als bijv. podium, winkelinrichting, marktkraam (door de deksel te gebruiken als wand, handelswaar in de kist.) De afmetingen zijn: 115 cm breed x 71 cm hoog x 230 cm lang 

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact