Sweet Rotan set

Schattig rotan setje. Het stoeltje heeft een metalen onderstel. Het tafeltjes heeft een handig plateautje eronder voor evt. boeken/tijdschriften. Het blad van het tafeltje is van gewolkt glas. Stoeltje is erg leuk voor de kinderkamer of om in de woonkamer erbij te zetten. 

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact