Vintage schoolbureautje & Tubax stoeltje

Mooie exemplaren, dit bureautje en tubax stoel zijn goed bewaard gebleven. Wij hebben er nog 1 op voorraad. Het blad van het bureau is van melamine (licht-geel) De originele inktpot houder en schuifje zit er nog op/in. Onder het blad een bak voor al je spulletjes. Het onderstel is van metaal en de voetenplank is de bovenzijde van hout.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact