Stoere Speelgoedkist XL: Army!

Stoere houten kist. Deze kist is handig , veel opbergruimte. Deze Army kist is stoer en heeft veel leuke details zoals: de cijfers, lederen grepen, haakje voor zaklamp. De deksel kan er in zijn geheel af. Onder de kist zijn grote wielen bevestigd zodat de kist makkelijk verplaatsbaar is.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact